Lõõgastav seminaripakett

3-tunnine seminaripakett on mugav võimalus korraldada koosolek Estriver OÜ laeval Signild. Lase lummavatel jõevaadetel rutiin peast pühkida ning tule oma meeskonnaga laevale koosolekut pidama!

Eemal linnakärast on võimalik ühendada nii töö kui puhkus. Laevas püsib seltskond mõnusalt koos ning kaunid vaated annavad jõudu ja energiat. Nii on kõik eeldused tulemusrikkaks nõupidamiseks olemas!

See pakett on ka hea võimalus kutsuda töötajad tänutäheks lõõgastuma meie laeval asuvasse sauna, mis mahutab korraga kuni 10 inimest.

Pakett sisaldab kruiisi Emajõel ajaloolisel laeval Signild, mis hõlmab:
 
  • 3 tundi laevasõitu Emajõel algusega Tartust
  • kuum saun koos ujumispausidega sõidu vältel
  • 1 suitsukala suupistevaagen

 

Hind: 530€

dawn dusk lake 164243_2 1
Kalamehepakettsuur

Kärevere suitsukala pakett

Tartu-Kärevere-Tartu, kokku 7 tundi. Sõidame umbes 2,5 tundi Käreverre, kus Ihamakingu talu peremees küpsetab kala ja räägib kalamehejutte. Tagasi jõuame samal õhtul.

Teel Tartust Kärevere poole sõidame Emajõe ürgorus, luht on siin veel kitsas ja ürgoru veerud jõelt nähtavad. Möödume põnevatest ja ajaloolistest kohtadest nagu vana peopaik ja kõrtsi varemed Jänese silla juures, Amme jõe suudmes asuv Kärkna klooster (1234), mis oli tsistertslaste mungaordu üks suuremaid keskusi Liivimaal ning läbime kaks inimeste kaevatud kanalit Muuges ja Käreveres. Muuge kanali kõrged kaldad on heaks pesitsuspaigaks kaldapääsukestele ja hea õnne korral võib kohata ka jäälindu.

Hind: 1100€, lõunasöök hinna sees.

 

Suursoo pakett

Tartu – Kalli järv – Tartu, 1,5 päeva. Algus Tartust keskpäeval või hiljem, sõidame umbes 4 tundi ja siis jalutame Emajõe-Suursoo keskuse (taastatud Kantsi kõrts) juures mööda Emajõe õpperada (3 km), mis teeb tiiru jõeäärsel lammil, tarnamättalisel madalsoo heinamaal ning läbib sookaasiku. Nii matkaraja kui Kantsi kõrtsi juures on mitu avalikku lõkkekohta. Ööbime omanäolises Kalli järve keskel ujuvas parvmajas, (www.veematkad.ee -> Parvemaja), kus teeme ka sauna. Majutus madratsitel, kaasa oma magamiskott. Kohapeal on võimalik kasutada kööginurka ja saali. Hommikul sõidame tagasi Tartusse.

Tartust Peipsi poole on jõgi laiem ja sirgem, siin on ka Emajõe kõige sügavamad kohad Mäksa ja Kavastu hauas (kuni 11 m). Teele jäävad ka mitmed põnevad sillad, külad ja ajaloolised kindlusekohad, armastatud ujumiskoht nii autoga kui paadiga tulijatele Kabina kärjäär ja Eesti ainuke säilinud üleveoparv Kavastus.

Emajõe-Suursoo on Eesti suurim deltasoostik. Erinevad sootüübid, soosaared, jõed ja järved on kasvukohaks paljudele haruldastele taimeliikidele. Emajõe Suursoo ja sellest mitte kaugel asuv Piirissaar koos Peipsi kaldaroostike ja luhaaladega on sobivaks pesa- ja toitumispaigaks meri-, kala-, kalju- ja konnakotkastele, must-toonekurgedele, partlastele, luikedele, neppidele, rukkirääkudele ja paljudele teistele linnuliikidele. Oma soodsa asendi tõttu lindude rändeteel on Emajõe Suursoo arvatud rahvusvahelise tähtsusega linnualade hulka. Emajõe Suursoo on rahvusvahelise tähtsusega märgala ehk Ramsari ala. Seal on ka Eesti kõige suuremad jõhvikavarud.

Hind: 1500€ + ööbimine koos saunaga alates 450€ olenevalt inimeste arvust

Suursoo piklikum
Tellimusreisid

Palupõhja pakett

Tartu-Palupõhja-Tartu, 1,5 päeva. Laevasõit võtab kuni 6 tundi, sel ajal saab laeval korraldada seminari või töökoosoleku, laeva salongis on olemas esitlusseadmed, samuti on teie kasutuses saun ning saab teha ujumispeatusi.  Palupõhjas ootab teid mugav looduskooli maja. Õuel saab teha lõket, majas on olemas köök ja suur koosolekuruum esitlusseadmetega. Kuni 25 inimest saab ööbida mattidel ülakorrusel, kaasa oma magamisriided või -kott. Lisatasu eest on võimalik tellida kohalikku sauna (asub peamajast veidi kaugemal). Hommikul sõidame tagasi Tartusse.

Teel Tartust Alam-Pedja looduskaitseala poole möödume põnevatest ja ajaloolistest kohtadest nagu vana peopaik ja kõrtsi varemed Jänese silla juures, Amme jõe suudmes asuv Kärkna klooster (1234), mis oli tsistertslaste mungaordu üks suuremaid keskusi Liivimaal ning läbime kaks inimeste kaevatud kanalit Muuges ja Käreveres. Muuge kanali kõrged kaldad on heaks pesitsuspaigaks kaldapääsukestele ja hea õnne korral võib kohata ka jäälindu.

Võrtsjärve poole liikudes muutub jõgi järjest kitsamaks ja loogelisemaks, paremal ja vasakul on hulganisti vanajõgesid, kuhu tulevad kudema paljud Emajõe, Võrtsjärve ja Peipsi kalad. Nende hulgas on mitmeid üleeuroopalise kaitseväärtusega kalaliike – tõugjas, vingerjas, hink ja võldas, aga ka palju kalastajate seisukohalt olulisi kalu, näiteks haug, koha, ahven, latikas, säinas.

Rände ajal on Emajõe luht täis uju- ja sukelparte ning luiki. Meri- ja kalakotkaidki näeb sel ajal sageli. Luhaäärsetes metsades pesitseb rohkesti väike-konnakotkaid, kuid siin võib kohata ka suur-konnakotkast ja rabade kohal kaljukotkast. Jõeluhtadel pesitseb rohkesti rohuneppe.

Alam-Pedja on Eesti suurim looduskaitseala suurte soode, märgade metsade ja lammide ning looklevate jõgedega, mis on kaitse all 1994. aastast. Palupõhja on väga vana asula, mida on ajalooallikates mainitud juba 1406. a. Sealses looduskoolis õhtut veetes on võimalik külastada ka lähedalasuvat Selli-Sillaotsa matkarada (3,5 km) Laeva soos, ronida Suuretüki vaatetorni ja pista suhu mõni jõhvikas.

Hind 1700€, hinna sees looduskooli ruumide kasutamine ja ööbimine.

Luunja pakett

Tartu – Luunja – Tartu, 4 tundi.

Sõidame Tartust Luunjasse, lõunasöök on kaldal Kohvik Parves (https://www.facebook.com/kohvikparv, toidud ettetellimisel https://tartutoit.ee/parv/). Luunjas on uus ja ilus ranna puhkuseala koos väliujumistiigiga, laevade sadama ja toitlustuskohtadega. Võimalik on käia jalutamas roosiaias (https://luunja.ee/roosiaed).

Tartust Peipsi poole on jõgi laiem ja sirgem. Teele jääb ka armastatud ujumiskoht nii autoga kui paadiga tulijatele Kabina karjäär ning soovi korral on võimalik paketti tellida koos saunaga ning ujumispeatusega Kabina karjääris (sel juhul kokku 5 tundi ja 790€).

Hind: 680€ + toit ettetellimisel

360137770_152887637819004_8139627221691135125_n

Video

Helista meile