Gambrinuse õllekoolitus jõelaeval Signild

 

Kas teadsite, et lisaks mõistetele “hele” ja “tume”, tuleb õige õlle valimiseks arvestada veel selliste mõistetega nagu IPA, lambic, quadrupel jne? Või et neljast õlletootmise põhikomponendist – vesi, linnased, pärm ja humalad – on võimalik valmistada üksteisest täiesti erinevaid jooke?

Tartu õllepoe Gambrinus omaniku, enam kui 20-aastase staažiga õlleeksperdi Karmo Tüüri korraldataval õllekoolitusel saate teada veidi õlleajaloost, pisut eri õllesortidest, sutsuke parimatest õlle tarbimis- ja serveerimis tavadest jne. Kõige sellega kaasneb paljude erinevate õllede degusteerimine. Kuna iga osaleja peab samal ajal ka täitma isiklikku hindamislehte,  jääb kõigest toimuvast järele mitte hämmeldunud üldmulje, vaid omaenese sõnadega kirja pandud mälestus.

Gambrinuse õllekoolitus on mõnus võimalus saada teada, kui lai ja rikkalik on õllemaailm, kui erinevad võivad olla selles leiduvad maitsed ning kuidas neid maitseid püüda, mis on tüüpilised vead ja parimad nipid.

Koolituse jooksul saate maitsta seitset äärmiselt erinevat ja ekslusiivset rüübet.

Ettevaatust – see võib saada saatuslikuks … hea õlu võib olla nakkav 🙂

 

Kokku saame neljapäeva, 20. juuni, õhtul kell 18.00 Sisevete saatkonna juures, Kaarsilla kõrval. Koolitusele mahub 15 inimest, pilet on 45€ ja selle saab soetada Piletilevist!